Satake Ame Kinesisk Kokkekniv er en kokkekniv/chopper med en høj og jævn profil, der kan bruges til de fleste opgaver i køkkenet. Det sker ofte, at kokke anvender en kinesisk kokkekniv til stort set alt når det gælder madlavning. Denne kniv passer perfekt til både grønsager, rodfrugter, fisk, fjerkræ og kød.
Håndbanket blad af fem lag AUS10-stål
Bladets hårdhed ligger på 60-61 HRC
Knivholk og endestykke af rustfrit stål
Utroligt smukt håndtag af Vril fra blandt andet lærketræ, ferskentræ, kemfer og ahorn. OBS! Alle håndtag er helt unikke og kan derfor variere i farven.
ITN39-17-XX
Udfyld felterne nedenfor og tryk så på "Gem". Din revision vil da blive publiceret for alle kunder. Vi forbeholder os retten til at fjerne revisioner med indhold, som anses for værende stødende, eller som vi bedømmer ikke relevante.
Satake Ame Santokukniv SATAKE
Satake Ame Urtekniv SATAKE
Satake Kuro Kiritsuke SATAKE
Zanmai Mcusta Revolution Kiritsuke Zanmai Mcusta