Den mest alsidige kniv i køkkenet der er uundværlig for enhver (amatør)-kok. Perfekt til at skære kød, fisk eller grønsager samt til at finthakke urter. Formen på bladet på den smedede Katai-kokkekniv er typisk for det europæiske køkken. Til forskel fra de fleste Forged-serier er Forged Katai-knivene fremstillet af japansk VG10-stål med et hårdhedsniveau på 60 Rockwell. Alle Forged Katai-knive er smedet i hånden i fem lag, har en bladtykkelse på 2 mm og en 18-graders skærevinkel. Leveres i en luksuriøs æske. Vi giver 10 års garanti.
ITQ70-1-XX
Udfyld felterne nedenfor og tryk så på "Gem". Din revision vil da blive publiceret for alle kunder. Vi forbeholder os retten til at fjerne revisioner med indhold, som anses for værende stødende, eller som vi bedømmer ikke relevante.
Zanmai Mcusta Classic Damaskus Gyuto Zanmai Mcusta
Zanmai Mcusta Revolution Kiritsuke Zanmai Mcusta
Zanmai Mcusta Revolution Santoku Zanmai Mcusta