Forged

Kokkekniv Katai

Sendes fra vores lager *
02-05-2025

Produktinfo

Den mest alsidige kniv i køkkenet der er uundværlig for enhver (amatør)-kok. Perfekt til at skære kød, fisk eller grønsager samt til at finthakke urter. Formen på bladet på den smedede Katai-kokkekniv er typisk for det europæiske køkken. Til forskel fra de fleste Forged-serier er Forged Katai-knivene fremstillet af japansk VG10-stål med et hårdhedsniveau på 60 Rockwell. Alle Forged Katai-knive er smedet i hånden i fem lag, har en bladtykkelse på 2 mm og en 18-graders skærevinkel. Leveres i en luksuriøs æske. Vi giver 10 års garanti.


Artikelnr.

ITQ70-1-XX


Vis alle Pillivuyt Vis alle Sal De Ibiza Vis alle Zwilling Vis alle CorkPops Vis alle K. Lundqvist Stockholm Vis alle Spring Copenhagen Vis alle Wesco Vis alle Dualit