Esporão
Ved at udnytte det, naturen har at byde på, skaber Esporão de bedste produkter.Naturen går sin gang, du kan hverken påvirke, fremskynde eller ændre den, men i stedet pleje og passe på den. Det er præcis, hvad Esporão gør. Med deres 691,9 hektar vinstokke, oliventræer og andre afgrøder udgør de en af ??de mest kendte og velrenommerede producenter omkring Middelhavet. Nøgleordet siden starten har været kvalitet, lige fra høstprocessen til den hurtige transport til presserne i små kasser for at undgå gæring eller knuste oliven. På fabrikken bliver oliven udvalgt og adskilt efter sort og kvalitet. Efter at oliven er vejet, vasket og malet, er det utrolig vigtigt at begrænse olivenernes kontakt med luft for at undgå oxidation. Den dannede olivenpasta slynges blød ved lav temperatur (ikke mere end 27 grader) for at sikre at aromaer og smage bevares, hvorefter olien hurtigt ekstraheres. De bruger økologiske horisontale centrifuger, der begrænser produktionen af ??spildevand og er udstyret med automatisk rensning, der sikrer, at processen er fuldstændig hygiejnisk. På dette stadium er Esporãos olivenolie klar til at blive opbevaret i 22-55.000 liters isolerede tanke i afventning af den sidste fase, som består i at skabe forskellige blandinger af ekstra jomfru før aftapning. I dag produceres der seks forskellige typer olivenolie og en rødvinseddike. Alle er blevet nomineret og også vundet priser som verdens bedste olivenolier. Der er en olie til enhver lejlighed. Vores appel er aldrig at spare på kvaliteten, når det kommer til olivenolie.