Produktinfo
Tamari Sojasås
Tamari er en japansk, naturligt glutenfri sojasovs, som har en fyldig og velafbalanceret smag. Sojaen fremstilles efter en gammel japansk tradition, hvor sojabønnerne gennemgår en lang lagrings- og fermenteringsproces, som er gavnlig for maven. Tamari sojasovs indeholder normalt kun sojabønner, vand, salt og koji (en svampekultur). Almindelig sojasovs indeholder ofte hvede eller korn udover sojabønner.
Tamari er vidunderligt lækker i dressinger og dips, til wokede grøntsager, at blande med rå ris, sesamfrø og noriflager, at tilsætte i en frisk marinade med honning/agave, revet hvidløg og ingefær. Prøv at riste naturelle nødder og frø med tamari og spis som snack og drys over retter. Også dejlig at stille frem på køkkenbordet og bruge som krydderi, så godt at saltkarret ikke vil blive savnet!
Ingredienser
Vand, SOJABØNNER*, havsalt, saltet shochu* (vand, ris*, salt, koji [Aspergillus oryzae]), ristede SOJABØNNER*, koji. *Økologisk certificeret ingrediens.
Energi (kJ/kcal): 315/74
Fett (g): 0.2 | |
varav mättat (g): 0.0 | |
Kolhydrater (g): 8.3 | |
varav sockerarter (g): 3.4 | |
Protein (g): 9.8 | |
Fiber (g): 0.0 | |
Salt (g): 14.5 | |