Biofood

Tamari Sojasås

Dette produkt kan ikke købes på nuværende tidspunkt.

Som registreret kunde kan du vælge at overvåge dette produkt og få besked via e-mail når det kan købes igen.

Overvåg

Produktinfo

Tamari er en japansk, naturligt glutenfri sojasovs, som har en fyldig og velafbalanceret smag. Sojaen fremstilles efter en gammel japansk tradition, hvor sojabønnerne gennemgår en lang lagrings- og fermenteringsproces, som er gavnlig for maven. Tamari sojasovs indeholder normalt kun sojabønner, vand, salt og koji (en svampekultur). Almindelig sojasovs indeholder ofte hvede eller korn udover sojabønner.

Tamari er vidunderligt lækker i dressinger og dips, til wokede grøntsager, at blande med rå ris, sesamfrø og noriflager, at tilsætte i en frisk marinade med honning/agave, revet hvidløg og ingefær. Prøv at riste naturelle nødder og frø med tamari og spis som snack og drys over retter. Også dejlig at stille frem på køkkenbordet og bruge som krydderi, så godt at saltkarret ikke vil blive savnet!

Ingredienser

Vand, SOJABØNNER*, havsalt, saltet shochu* (vand, ris*, salt, koji [Aspergillus oryzae]), ristede SOJABØNNER*, koji. *Økologisk certificeret ingrediens.

Energi (kJ/kcal): 315/74

Fett (g): 0.2
varav mättat (g): 0.0
Kolhydrater (g): 8.3
varav sockerarter (g): 3.4
Protein (g): 9.8
Fiber (g): 0.0
Salt (g): 14.5

Artikelnr.

HPKS3-BD-500


Vis alle Weleda Vis alle Närokällan Vis alle Benjamissimo Vis alle Annemarie Börlind Vis alle Probi Vis alle Bio-Oil Vis alle Clipper Vis alle Svenska Örtmedicinska Institutet