Biofood

Tamari Sojasås

Kampagne

Sommeren er her!

Gør dig klar til sol, bad og sommeroplevelser. Hos os finder du alt til sæsonen – uanset om du nyder ferien derhjemme eller tager ud på farten.

Se vores bedste tips her »

Produktinfo

Tamari er en japansk, naturligt glutenfri sojasovs, som har en fyldig og velafbalanceret smag. Sojaen fremstilles efter en gammel japansk tradition, hvor sojabønnerne gennemgår en lang lagrings- og fermenteringsproces, som er gavnlig for maven. Tamari sojasovs indeholder normalt kun sojabønner, vand, salt og koji (en svampekultur). Almindelig sojasovs indeholder ofte hvede eller korn udover sojabønner.

Tamari er vidunderligt lækker i dressinger og dips, til wokede grøntsager, at blande med rå ris, sesamfrø og noriflager, at tilsætte i en frisk marinade med honning/agave, revet hvidløg og ingefær. Prøv at riste naturelle nødder og frø med tamari og spis som snack og drys over retter. Også dejlig at stille frem på køkkenbordet og bruge som krydderi, så godt at saltkarret ikke vil blive savnet!

Ingredienser

Vand, SOJABØNNER*, havsalt, saltet shochu* (vand, ris*, salt, koji [Aspergillus oryzae]), ristede SOJABØNNER*, koji. *Økologisk certificeret ingrediens.

Energi (kJ/kcal): 315/74

Fett (g): 0.2
varav mättat (g): 0.0
Kolhydrater (g): 8.3
varav sockerarter (g): 3.4
Protein (g): 9.8
Fiber (g): 0.0
Salt (g): 14.5

Artikelnr.

HPKS3-BD-500


Vis alle Ortis Vis alle Trikem Vis alle Annemarie Börlind Vis alle Holistic Vis alle Pharbio Vis alle Omnisym Pharma Vis alle Mivitotal Vis alle EVY Technology