Renbuljong består af knogler og knoglemarv fra rener i Lappland i Finland, som koges sagte i et helt døgn. Derefter frysetørres bouillonen hvilket bibeholder næringen. Knoglebouillon er gennem mange generationer blevet anvendt for sine nærende egenskaber. Den indeholder kollagen, glukosamin, chondroitin, hyaluronsyre og forskellige aminosyrer. Den kan drikkes som den er i et glas varmt vand eller anvendes som en bouillon i saucer, gryderetter og supper af enhver slags, men den er primært fremstillet som et næringstilskud.
1 tsk. dagligt.
Dette er et kosttilskud. Undgå at indtage en højere dosis end den angivne anbefalede daglige dosis. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Opbevares uden for små børns rækkevidde.
Frysetørret knoglebouillon (kildevand, knogler og knoglemarv af finlandsk ren, økologisk æblecidereddike).
HSFR0-B5-30
Udfyld felterne nedenfor og tryk så på "Gem". Din revision vil da blive publiceret for alle kunder. Vi forbeholder os retten til at fjerne revisioner med indhold, som anses for værende stødende, eller som vi bedømmer ikke relevante.
BRAGG Äppelcidervinäger EKO BRAGG
Celtic Havssalt Grovt Mother Earth
Gurkmeja Mother Earth
Biofood Grönsaksbuljong 350 g Biofood