Amaranth, også kaldet rævehale eller kiwicha, er et frø fra en plantefamilie med samme navn. Det har været dyrket som en fødekilde i tusindvis af år og stammer fra Sydamerika. Amaranth er et sundt lille frø fra en blomst, der minder om quinoa. Det er letfordøjeligt, har en mild og nøddeagtig smag og er en kilde til protein. Passer godt som base i bøffer, til gryderetter, i blandinger, som topping på suppe, i salat og som indslag i morgenmaden.
At tilberede Amaranth er enkelt. Skyl frøene grundigt i koldt vand. Kog derefter 2 dl Amaranthfrø i 3 dl vand i ca. 15 minutter, eller indtil alt vandet er absorberet. Du kan derefter bruge den kogte Amaranth i forskellige retter.
Økologiske amarantfrø
HPKS0-BD-500
Udfyld felterne nedenfor og tryk så på "Gem". Din revision vil da blive publiceret for alle kunder. Vi forbeholder os retten til at fjerne revisioner med indhold, som anses for værende stødende, eller som vi bedømmer ikke relevante.
Chiafrö Svarta RAW&EKO Mother Earth
Goji Berries Superfruit
Goji Berries Eko Biofood
Kanel Ceylon EKO 1kg Mother Earth