Khoisan Gourmets økologiske Agar Agar-pulver er et vegetabilsk geleringsmiddel udvundet fra en type rødalger. Det er perfekt til brug i alle slags gelé-dessertopskrifter i stedet for gelatine. Agar Agar-pulveret er drøjt, nemt at bruge og giver en god konsistens sammen med både vand, frugtsaft og mejeriprodukter. Produktet er smags- og lugtfrit og et ideelt alternativ for dem, der ønsker en vegetarisk og sundere erstatning for animalske produkter eller af andre årsager undgår svinekødprodukter.
Økologisk.
Indeholder fibre, kalium, calcium og magnesium.
Fri for tilsætningsstoffer og konserveringsmidler.
Fri for stivelse og gluten.
Brug det til desserter eller mad, der kræver en naturlig fortykningsmiddel. 1 teskefuld svarer til cirka 6 gelatinblade og er passende til ca. 500 g væske.
Agar agar-pulver* (fra økologisk rødalge). *Økologisk ingrediens.
HKGAA-KR-30
Udfyld felterne nedenfor og tryk så på "Gem". Din revision vil da blive publiceret for alle kunder. Vi forbeholder os retten til at fjerne revisioner med indhold, som anses for værende stødende, eller som vi bedømmer ikke relevante.
Xantan gummi Lindroos
Biofood Kokosolja eko doftfri Biofood
Mandelmjöl Svenska Nyform
Rabenhorst Cranberry Juice Rabenhorst