Lindroos

Xantan gummi

Sendes fra vores lager *
24-04-2024

Produktinfo

Xanthangummi er et glutenfrit alternativ for at binde og stabilisere en dej på samme måde som gluten. Det er helt naturligt og udvindes fra majs og soja uden at indeholde spor af soja. Dejen bliver mere saftig og der behøves kun 2-3 tsk. til en dej. For at danne en dej behøves en base med stivelse og stabilisering. Som base kan du f.eks. anvende teffmel eller durramel. Stivelse behøves for at dejen skal få en god konsistens. For at holde sammen på dejen så den ikke smuldrer i stykker kan der anvendes xanthangummi. Xanthangummi bindes sammen med vand og gør brødet saftigt og lækkert. Lindroos Xanthangummi er helt GMO-frit fra majs og soja.

Ingredienser

Xanthangummi (stabiliseringsmiddel)

Næringsværdi per 100 g

energi:203,00 kcal
energi:832,00 kJ
fett:0,20 g
- varav mättat fett:0,10 g
kolhydrat:15,90 g
- varav sockerarter:< 0,10 g
fiber:62,20 g
salt:0,90 g
protein:3,30 g

Artikelnr.

HX100-LI-100


Vis alle Carmolis Vis alle Super Glandin Vis alle Apta Medica Vis alle Biomedica Vis alle Biomed Vis alle Longovital Vis alle Husk Vis alle Trikem