Vi ved, hvor udfordrende det kan være at tage sig af et sygt barn derhjemme. Derfor har vi samlet vores bedste tips og idéer for at gøre dagene lidt lettere!
Tjek vores tips her »
Xanthangummi er et glutenfrit alternativ for at binde og stabilisere en dej på samme måde som gluten. Det er helt naturligt og udvindes fra majs og soja uden at indeholde spor af soja. Dejen bliver mere saftig og der behøves kun 2-3 tsk. til en dej. For at danne en dej behøves en base med stivelse og stabilisering. Som base kan du f.eks. anvende teffmel eller durramel. Stivelse behøves for at dejen skal få en god konsistens. For at holde sammen på dejen så den ikke smuldrer i stykker kan der anvendes xanthangummi. Xanthangummi bindes sammen med vand og gør brødet saftigt og lækkert. Lindroos Xanthangummi er helt GMO-frit fra majs og soja.
Xanthangummi (stabiliseringsmiddel)
HX100-LI-100
Udfyld felterne nedenfor og tryk så på "Gem". Din revision vil da blive publiceret for alle kunder. Vi forbeholder os retten til at fjerne revisioner med indhold, som anses for værende stødende, eller som vi bedømmer ikke relevante.
Bovetemjöl Ljust Biofood
Quinoamjöl Biofood