SoftBake har den unikke egenskab, at den danner gelé ved opvarmning. SoftBake øger viskositeten under opvarmning, som ingen anden ingrediens gør, hvilket vil revolutionere din glutenfri bagning. Volumen og stabiliteten i glutenfrit brød bliver utroligt god.
· Giver ekstremt god volumen til lyst glutenfrit brød
· Øger viskositeten ved opvarmning
· Skaber et blødt og luftigt brød
· Forbedret konsistens
· Fin og sprød overflade
Durummel, rismel, kartoffelmel, sukker, majsmel, psyllium, hydroxypropylmethylcellulose (SoftBake), salt, xanthangummi
HLGB5-LI-150
Udfyld felterne nedenfor og tryk så på "Gem". Din revision vil da blive publiceret for alle kunder. Vi forbeholder os retten til at fjerne revisioner med indhold, som anses for værende stødende, eller som vi bedømmer ikke relevante.
Lindroos Fibrex Lindroos
Lindroos Glutenfri Bakmix Kolakakor Lindroos
Lindroos Glutenfri Basmix Lindroos