I årtier er videnskabsmænd blevet fascineret af det faktum, at eskimoerne synes at undgå mange af den vestlige verdens onder, især fordi deres blod kun indeholder lidt fedt. Nu er man kommet nærmere på gådens svar: eskimoernes fiske-rige kost. Fed fisk som f.eks. laks og makrel indeholder rige mængder af nyttige frie fedtsyrer, såkaldte omega-3-fedtsyrer. Et rigt indtag af omega-3-fedtsyrer synes altså at have en positiv effekt på sundheden. I vores del af verden spiser de fleste af os ofte alt for lidt fisk, og mange hverken kan eller vil lægge deres kostvaner om. Da er det hensigtsmæssigt at tage et dagligt tilskud af omega-3-fiskeolie.Højeste kvalitet.Kvaliteten af de forskellige fiskeolier varierer, så det gælder om at være opmærksom når man vælger produkt. I de seneste år har en ny teknik gjort det muligt at fremstille fiskeolie med letoptagelige frie fedtsyrer. Den specielle fremstillingsproces ved produktionen af Bio-Marin næsten fordobler den biologiske tilgængelighed og optagelsen af nyttige frie fedtsyrer. Et fordøjelses-enzym kaldet lipase spalter fedtsyrer til deres frie form, men i Bio-Marin er denne spaltning allerede sket. Fedtsyrerne er med andre ord allerede frie, og klar til at blive optaget af kroppen. Det er et velkendt faktum at alle typer af olier bliver harske, men Bio-Marin er blevet tilført vitamin E (en meget stærk antioxidant) netop for at undgå denne harskning. Olien indeholder ikke vitamin A og D.
Anbefalet daglig dosis: 1-4 kapsler dagligt. Børn fra 4 år: 1 kapsel dagligt.
Fiskeolie, fiskegelatine, fugtighedsbevarende middel (glycerol (E 422)), renset vand, Aromastoffer: (naturligt citronsmagsstof).
HBIM9-PN-180
Udfyld felterne nedenfor og tryk så på "Gem". Din revision vil da blive publiceret for alle kunder. Vi forbeholder os retten til at fjerne revisioner med indhold, som anses for værende stødende, eller som vi bedømmer ikke relevante.
Omega-3 Ledins