Japansk santokukniv fra KAI som passer perfekt til at skære og hakke grønsager og kød.
Kniven har en kerne af kvalitetsstålet VG-MAX og 32 lag damaskusstål på hver side af kernen, som giver kniven et smukt mønster.
Håndtaget er fremstillet af lamineret Pakka-træ, som er slebet og poleret med en glansfuld finish.
Hårdhed: 61 HRC /- 1
Mål klinge: 18 cm
Mål håndtag: 12,2 cm
Kniven passer perfekt til såvel ambitiøse amatørkokke som i professionelle køkkener.
ITK88-17-XX
Udfyld felterne nedenfor og tryk så på "Gem". Din revision vil da blive publiceret for alle kunder. Vi forbeholder os retten til at fjerne revisioner med indhold, som anses for værende stødende, eller som vi bedømmer ikke relevante.
Akira Kinesisk Kødøkse Dorre
Miyabi 5000MCD Gyutoh Kokkekniv MIYABI
Miyabi 6000MCT Gyutoh Kokkekniv Miyabi
Ideal Provence Kokkekniv Lion Sabatier