I ugerne 27–32 tilbyder vi nye, rigtig gode priser på udvalgte produkter – hver uge! Hold øje med vores Sommerkup og benyt lejligheden til at gøre et kup til hele familien.
Find gode tilbud her »
Japansk santokukniv fra KAI som passer perfekt til at skære og hakke grønsager og kød.
Kniven har en kerne af kvalitetsstålet VG-MAX og 32 lag damaskusstål på hver side af kernen, som giver kniven et smukt mønster.
Håndtaget er fremstillet af lamineret Pakka-træ, som er slebet og poleret med en glansfuld finish.
Hårdhed: 61 HRC /- 1
Mål klinge: 18 cm
Mål håndtag: 12,2 cm
Kniven passer perfekt til såvel ambitiøse amatørkokke som i professionelle køkkener.
ITK88-17-XX
Udfyld felterne nedenfor og tryk så på "Gem". Din revision vil da blive publiceret for alle kunder. Vi forbeholder os retten til at fjerne revisioner med indhold, som anses for værende stødende, eller som vi bedømmer ikke relevante.
Miyabi 5000MCD Gyutoh Kokkekniv MIYABI
Miyabi 6000MCT Gyutoh Kokkekniv Miyabi
Akira Kinesisk Kødøkse Dorre
Ideal Provence Kokkekniv Lion Sabatier