Kai

KAI Shun Classic Santoku med Grantonskær

Sendes fra vores lager *
02-05-2025

Produktinfo

Præcis som kokkekniven er Santoku-kniven en universalkniv, som er slebet på begge sider. Den fungerer godt til i princippet alt hvad der skal skæres i køkkenet, lige fra frugt og grønsager til kød, fisk og fjerkræ.

  • Japansk Santoku-kniv fra KAI som er velegnet til at skære og hakke grønsager og kød.

  • Kniven er med grantonskær hvilket gør at ingredienserne hurtigt slipper fra bladet når du skærer med kniven.

  • Kniven har en kerne af kvalitetsstålet VG-MAX og 32 lags damaskus-stål på hver side af kernen, som giver kniven et smukt mønster.

  • Håndtaget er fremstillet af lamineret pakkatræ, som er slebet og poleret med en glansfuld finish.

  • Hårdhed: 61 HRC /- 1

  • Mål på blad: 18 cm

  • Mål på håndtag: 12,2 cm

  • Kniven passer perfekt til såvel ambitiøse amatørkokke som i professionelle køkkener.


Artikelnr.

ITK93-18-XX


Vis alle Arthur Krupp Vis alle Vacuvin Vis alle Taschen Vis alle Rig-Tig Vis alle Satake Vis alle WoodWick Vis alle Sapore Vis alle Lyngby Porcelæn