Præcis som kokkekniven er Santoku-kniven en universalkniv, som er slebet på begge sider. Den fungerer godt til i princippet alt hvad der skal skæres i køkkenet, lige fra frugt og grønsager til kød, fisk og fjerkræ.
Japansk Santoku-kniv fra KAI som er velegnet til at skære og hakke grønsager og kød.
Kniven er med grantonskær hvilket gør at ingredienserne hurtigt slipper fra bladet når du skærer med kniven.
Kniven har en kerne af kvalitetsstålet VG-MAX og 32 lags damaskus-stål på hver side af kernen, som giver kniven et smukt mønster.
Håndtaget er fremstillet af lamineret pakkatræ, som er slebet og poleret med en glansfuld finish.
Hårdhed: 61 HRC /- 1
Mål på blad: 18 cm
Mål på håndtag: 12,2 cm
Kniven passer perfekt til såvel ambitiøse amatørkokke som i professionelle køkkener.
ITK93-18-XX
Udfyld felterne nedenfor og tryk så på "Gem". Din revision vil da blive publiceret for alle kunder. Vi forbeholder os retten til at fjerne revisioner med indhold, som anses for værende stødende, eller som vi bedømmer ikke relevante.
Akira Kinesisk Kødøkse Dorre
Miyabi 5000MCD Gyutoh Kokkekniv MIYABI
Miyabi 6000MCT Gyutoh Kokkekniv Miyabi
Ideal Provence Kokkekniv Lion Sabatier