Dette produkt kan ikke købes på nuværende tidspunkt.
Som registreret kunde kan du vælge at overvåge dette produkt og få besked via e-mail når det kan købes igen.
PSYLLIUM - SKAL, DER GØR GODT FOR MAVEEN Psylliumfrøskal fås fra planten Plantago ovata, der har sit ophav i Indien og Pakistan. Skallerne fra psylliumfrøene består primært af kostfibre, der svulmer op og bliver geleagtige, når de blandes med vand. De anvendes mange steder ved maveproblemer, da de tiltrækker vand og skaber en fast masse. Psylliumfrøskal egner sig også til glutenfri bagning for at mindske smulder og for at fortykke saucer.
BRUG: Du bruger psylliumskal, når du vil have noget i køkkenet til at binde bedre sammen, f.eks. ved tilberedning af gluten- og æggefri pandekager, brød eller kiks. Vær forsigtig med doseringen, og lad psylliumfrøskallerne svulme i ti minutter for at se, hvor meget du har brug for, inden du tilsætter mere. Med en smule psyllium kan du fortykke en sauce uden at bruge mel eller lignende.
Psylliumfrøskaller
HAAP8-ZX-200
Udfyld felterne nedenfor og tryk så på "Gem". Din revision vil da blive publiceret for alle kunder. Vi forbeholder os retten til at fjerne revisioner med indhold, som anses for værende stødende, eller som vi bedømmer ikke relevante.
Jordmandelmjöl raw & eko Mother Earth
Korngräspulver RAW&KRAV Mother Earth
Matcha EKO&RAW Mother Earth