Produktinfo
Lacto Seven Original
Mælkesyrebakterier anses at gøre gavn i tarmen, da de kan bidrage til at bevare den normale bakterieflora, fremme en god mave- og tarmhelse samt styrke kroppens naturlige immunsystem, det vil sige modstandskraft mod smitte og sygdomme, hos personer i alle aldre. Lacto Seven indeholder syv særligt videnskabeligt udvalgte og naturlige mælkesyrebakteriestammer, som kan være værdifulde for helbredet og velbefindendet i maven og tarmsystemet.
Særligt intelligent beskyttelse for mælkesyrebakterierne i Lacto Seven.
For at mælkesyrebakterier skal gøre gavn, kræves det, at de overlever det sure pH-miljø i maven for derefter at virke i hele tarmsystemet. Mælkesyrebakterierne i Lacto Seven er beskyttet af en overtrækning, hvilket betyder, at hver bakterie er omgivet af en blanding af hydrolyserede proteiner (peptider) og kulhydrater. Den beskyttende overtrækning gør, at bakterierne overlever det sure pH-miljø i maven og når frem til tyndtarmen, hvor de opløses som følge af, at det sure pH-miljø bliver neutralt. Derefter kan bakterierne fæstne sig ved tarmvæggene, hvor de formerer sig og giver en langtidsvirkende effekt. Størstedelen af bakterier uden en beskyttende overtrækning dør i maves sure pH-miljø, hvilket normalt sker med de gode bakterier, som vi får i os, når vi spiser mad.
Lacto Seven indeholder også den naturlige plantefiber inulin, som giver næring til bakterierne, letter deres fæstning ved tarmvæggene og fremmer deres formering og spredning i tarmsystemet samt deres metaboliske aktivitet. Lacto Seven skal tages hver dag.
Dosering
For voksne: 1 – 2 tabletter dagligt.
For børn over 2 år: 1 tablet dagligt.
Kosttilskud erstatter ikke en sund livsstil med en varieret og balanceret kost.
Ingredienser
Inulin, fyldemiddel (cellulose, magnesiumsalte af fedtsyrer), mælkesyrebakteriepræparat (maltodextrin, ascorbinsyre), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), cholecalciferol.
Daglig dos 1-2 tabletter Indholder:
levande mjölksyrabakterier 1–2 x 109 cfu* | |
Lactobacillus acidophilus | |
Lactobacillus plantarum | |
Lactobacillus rhamnosus | |
Lactobacillus casei | |
Lactobacillus reuteri | |
Bifidobacterium longum | |
Streptococcus thermophilus | |
Inulin 300-600 mg | |
Vitamin D3 2-4 μg, 40-80 % av DRI (dagligt referensintag) | |
*vid tillverkningstidpunkten | |