Mother Earth

Mother Earth Cassavamjöl Finmalt EKO

Sendes fra vores lager *
03-11-2025

Produktinfo

Cassava kaldes også Maniok eller yuca og er en busklignende urt, der danner store rodknolde. Disse knolde dyrkes mange steder i verden og er en vigtig basisfødevare i Afrika, Asien og Sydamerika. Da melet fra cassava har en neutral smag og desuden har en bindende evne, er det et godt alternativ til hvedemel.

  • Glutenfrit: Cassavamel er naturligt glutenfrit, hvilket gør det til et godt alternativ for personer, der er følsomme eller intolerante over for gluten.

  • Neutral smag: Cassavamel har en ret neutral smag, hvilket betyder, at det ikke dominerer smagen af de retter eller bagværk, det bruges i. Det kan anvendes i både sød og salt madlavning.

  • Anvendelse i madlavning: Cassavamel kan bruges til at tykne saucer, supper og gryderetter. Det kan også bruges til at lave pandekager, crepes, friturestegt mad og som en panering til kylling eller fisk.

  • Bagning: Cassavamel kan bruges som en del af melblandinger til at bage brød, kager, muffins og meget mere. Det kan også bruges til at lave glutenfri kager og bagværk.

  • Erstatning for hvede: Da cassavamel er glutenfrit, kan det nogle gange bruges som en erstatning for hvede- eller hvedemel i opskrifter. Men det er vigtigt at huske, at cassavamel ikke har de samme strukturdannende egenskaber som hvede, så det kan kræve justeringer i opskriften.

Ingredienser

100% økologisk fint mel af kassavarod

Næringsværdi per 100 g:

Energivärde: 1481kJ/354 kcal
Fett: 0 g
– varav mättat fett: 0 g
Kolhydrater: 86 g
– varav sockerarter: 1,3 g
Fibrer: 6 g
Protein: 1,8 g
Salt: 0,003 g

Artikelnr.

HABCF-ZX-500


Vis alle Biotta Vis alle BioSalma Vis alle Carls-Bergh Pharma Vis alle Annemarie Börlind Vis alle Skin Super Good Vis alle Pureness Vis alle Terrible Twins Vis alle Aktiv Svea