Mother Earth

Cassavamjöl Finmalt EKO

Sendes fra vores lager *
01-08-2025
Kampagne

Sommerkup hver uge!

I ugerne 27–32 tilbyder vi nye, rigtig gode priser på udvalgte produkter – hver uge! Hold øje med vores Sommerkup og benyt lejligheden til at gøre et kup til hele familien.

Find gode tilbud her »

Produktinfo

Cassava kaldes også Maniok eller yuca og er en busklignende urt, der danner store rodknolde. Disse knolde dyrkes mange steder i verden og er en vigtig basisfødevare i Afrika, Asien og Sydamerika. Da melet fra cassava har en neutral smag og desuden har en bindende evne, er det et godt alternativ til hvedemel.

  • Glutenfrit: Cassavamel er naturligt glutenfrit, hvilket gør det til et godt alternativ for personer, der er følsomme eller intolerante over for gluten.

  • Neutral smag: Cassavamel har en ret neutral smag, hvilket betyder, at det ikke dominerer smagen af de retter eller bagværk, det bruges i. Det kan anvendes i både sød og salt madlavning.

  • Anvendelse i madlavning: Cassavamel kan bruges til at tykne saucer, supper og gryderetter. Det kan også bruges til at lave pandekager, crepes, friturestegt mad og som en panering til kylling eller fisk.

  • Bagning: Cassavamel kan bruges som en del af melblandinger til at bage brød, kager, muffins og meget mere. Det kan også bruges til at lave glutenfri kager og bagværk.

  • Erstatning for hvede: Da cassavamel er glutenfrit, kan det nogle gange bruges som en erstatning for hvede- eller hvedemel i opskrifter. Men det er vigtigt at huske, at cassavamel ikke har de samme strukturdannende egenskaber som hvede, så det kan kræve justeringer i opskriften.

Ingredienser

100% økologisk fint mel af kassavarod

Næringsværdi per 100 g:

Energivärde: 1481kJ/354 kcal
Fett: 0 g
– varav mättat fett: 0 g
Kolhydrater: 86 g
– varav sockerarter: 1,3 g
Fibrer: 6 g
Protein: 1,8 g
Salt: 0,003 g

Artikelnr.

HABCF-ZX-500


Vis alle A-creme Vis alle Active Care Vis alle Equazen Vis alle MyggA Vis alle Celtic Vis alle BRAGG Vis alle Scholl Vis alle Sukrin