Dette produkt kan ikke købes på nuværende tidspunkt.
Som registreret kunde kan du vælge at overvåge dette produkt og få besked via e-mail når det kan købes igen.
Mother Earths RAW Virgin Kokossmør er lavet af koldpresset, frisk kokos fra Sri Lanka, der er omhyggeligt udvalgt for at sikre højeste kvalitet. Under produktionen presses olien kun én gang i løbet af et par timer, ved en temperatur holdt under 45 grader Celsius for at bevare næringsstofferne. I modsætning til RAW Virgin Kokosolie indeholder kokossmørret frugtkødet fra kokosnødden, hvilket giver ekstra sødme og forstærker kokosoplevelsen.
Kokossmørret kan spises som det er eller bruges som pålæg på brød, bagværk eller i smoothies. Det kan også blandes med vand for at lave kokosmælk eller bruges i supper. Dog bør man vælge kokosolie til stegning, da smørret ikke egner sig lige så godt til dette formål.
Smørret smelter ved temperaturer over 25 °C, men stivner igen, når det køles ned. For at få en cremet konsistens kan man lade smørret stå fremme på en varm dag eller sænke dåsen ned i en lunken vandbad.
Økologisk 100% knust kokosnød i sin egen olie.
HAAP4-ZX-300
Udfyld felterne nedenfor og tryk så på "Gem". Din revision vil da blive publiceret for alle kunder. Vi forbeholder os retten til at fjerne revisioner med indhold, som anses for værende stødende, eller som vi bedømmer ikke relevante.
Cassavamjöl Finmalt EKO Mother Earth
Kokosmjöl Premium EKO Mother Earth