Græskarkerner er smukt grønne og har en mild og urteagtig smag. Frøene er rige på de essentielle fedtsyrer Omega-3 og -6 samt mineraler såsom zink og magnesium. Proteinindholdet er højt og den klare grønne farve tyder på et rigeligt indhold af antioxidanter. Frøene er vidunderligt gode at riste med tamari eller shoyu (lys soja) og strø over måltider som en flot dekoration. Anvendes til bagning, som ingrediens i mysli, granola og grød eller som topping på frugtsalaten. Du kan også sagtens nyde græskarfrø direkte fra posen som et nyttigt og mættende mellemmåltid!
Økologiske græskarkerner
HP00K-BD-250
Udfyld felterne nedenfor og tryk så på "Gem". Din revision vil da blive publiceret for alle kunder. Vi forbeholder os retten til at fjerne revisioner med indhold, som anses for værende stødende, eller som vi bedømmer ikke relevante.
Chiafrö Svarta RAW&EKO Mother Earth
Kanel Ceylon EKO 1kg Mother Earth
Krassefrö EKO GEO
Nötmjölkspåse Eko Mother Earth