Økologiske paranødder. Paranødder indeholder en hel del proteiner, zink, magnesium, nyttige fedtstoffer og det højeste indhold af selen af alle nødder. Under skallen har nødderne en tynd brun hinde, som indeholder polyfenoler med antioxidanter. Hinden gør at nøden holder længere og kan sagtens spises. Paranødderne kan bruges som et let mellemmåltid eller hakkes og blandes i morgenmadsprodukter. De kan køres i en blender til paranøddemælk, som kan sies eller anvendes som den er. Prøv også at lave banan-og-paranøddepandekager, hvor du blender bananer og paranødder til en dej, der derefter tørres natten over i en tørreovn. Pandekagerne er super lækre at rulle sammen og fylde med blåbær og ahornsirup! Paranødderne har en relativt kraftig smag, der minder lidt om kokos. Du bør være lidt forsigtig hvis du lider af fødevareallergi eftersom paranødder kan fremkalde allergiske reaktioner.
HPRE0-ZX-250
Udfyld felterne nedenfor og tryk så på "Gem". Din revision vil da blive publiceret for alle kunder. Vi forbeholder os retten til at fjerne revisioner med indhold, som anses for værende stødende, eller som vi bedømmer ikke relevante.
Goji Golden Stora Tibetanska Rawpowder
Chia frö EKO Rawpowder
Chiafrö Svarta RAW&EKO Mother Earth
Krassefrö EKO GEO