Jordnøddeplanten (Arachis hypogaea) producerer ikke nødder i egentlig forstand, men snarere frø, som udvikler sig under jorden i bælgkapsler. Planten tilhører ærtefamilien og har evnen til at fiksere kvælstof på samme måde som ærter, der dyrkes i Sverige. At bælgen og frøet udvikler sig under jorden er en karakteristisk egenskab, der adskiller jordnøddeplanten fra de fleste kommercielt dyrkede afgrøder. Oprindelsen antages at være i det nordlige Argentina eller Brasilien, men den oprindelige art findes ikke længere vildt. Derimod dyrkes flere forædlede varianter i mange tropiske lande rundt om i verden.
Anvendelse Hak dem og bland dem i dine retter eller tilsæt dem i proteinbarer, kager eller lignende. Du kan også køre dem i en kraftig foodprocessor eller blender til at lave rå jordnødde-smør. Selvfølgelig kan du også riste dem derhjemme efter dine egne smags- og saltpræferencer!
Tørrede jordnødder
HAAP2-ZX-500
Udfyld felterne nedenfor og tryk så på "Gem". Din revision vil da blive publiceret for alle kunder. Vi forbeholder os retten til at fjerne revisioner med indhold, som anses for værende stødende, eller som vi bedømmer ikke relevante.
Cashewnötter hela EKO Mother Earth
Valnötter EKO Mother Earth