Biofoods vietnamesiske cashewnødder gør sig rigtig godt i madlavning og kan bruges i alt fra retter, smoothies og desserter til at lave egen cashewnøddemælk. De er også gode som snacks.
Disse cashewnødder kommer fra økologiske dyrkninger i Binh Phuoc-provinsen i Vietnam. Bønderne deltager i et program, hvor de blandt andet får værdifuld viden om bæredygtige plantemetoder og en god pris for deres produkter, hvilket bidrager til en højere levestandard. Cashewtræerne vokser sammen med andre træer, hvilket styrker den biologiske mangfoldighed samtidig med, at det giver flere indtægtskilder. Nødderne plukkes i hånden.
Økologiske CASHEWNØDDER
HTSS4-BD-250
Udfyld felterne nedenfor og tryk så på "Gem". Din revision vil da blive publiceret for alle kunder. Vi forbeholder os retten til at fjerne revisioner med indhold, som anses for værende stødende, eller som vi bedømmer ikke relevante.
Fikon EKO Biofood
Paranötter Eko Biofood