Satake

Satake Kulstål Stegepande

Sendes fra vores lager *
02-05-2025

Produktinfo

Kulstålspander er fremragende til alle typer stegning - grøntsager, fisk og kød. De kan klare ovntemperaturer op til 250°C og har tilsvarende egenskaber som støbejern, men med mindre vægt. Satake kulstålspander er forbehandlede med en vegetabilsk olie og klar til brug efter en første vask.

Før første brug: Kog vand i panden i nogle minutter. Rengør panden med en svamp og en lille mængde opvaskemiddel. Skyl og tør grundigt.

Pandens naturlige non-stick-funktion bliver bedre og bedre, jo mere du bruger den.

Bemærk: Håndtaget på disse kulstålspander bliver varmt, brug en køkkenklud eller en ovnhandske for varmebeskyttelse.

Lad aldrig panden stå i vand. Vask panden i varmt vand straks efter brug og tør den grundigt i hånden. Indersiden af panden vil ændre farve, jo mere du bruger den, hvilket er normalt. Hurtige temperaturændringer kan forårsage en ujævn bund. Varm panden gradvist op til den ønskede temperatur. Madlavning med fødevarer med høj syre vil forringe det naturlige patinalag og anbefales ikke, for eksempel eddike og tomat. Hæld aldrig koldt vand i en varm pande. Brug aldrig induktionskomfurets boost-effekt, denne funktion er kun til at koge vand og lignende.

Kulstålspanden må ikke vaskes i opvaskemaskine.

Fås i forskellige størrelser.


Artikelnr.

ITX05-24-XX


Vis alle Opinel Vis alle Zyliss Vis alle Xantia Vis alle Satake Vis alle Holmegaard Vis alle Finlayson Vis alle ThermaCELL Vis alle Gense