Burgerpresser fra Satake Outdoor som er perfekt til kød og hamburgere. Form nemt dine helt egne smashburgers uden problemer med denne kødpresser med en flad underside. Brug bagepapir eller sandwichpapir mellem presse og kød for at undgå at kødet sætter sig fast. Kan også anvendes til andre madretter.
Tip til smashburgersOpvarm op en støbejernsstegepande eller et stegebord. Placér en ikke-krydret kugle af grovhakket kød og pres med Satake-burgerpressen med en smule bagepapir imellem. Brug et fast greb til at skabe en perfekt burgerform. Derefter kan kødet krydres med salt og peber. Lad undersiden "brænde sig fast" for at skabe en fin stegeflade før du skraber med en tynd palet og vender den om. Den anden side kan nu krydres og burgeren steges færdig. Saml burgeren med ost og servér den straks.
Materiale: støbejern med et brændt træhåndtag
Diameter: 14 cm
Højde: 6 cm
ICG03-1-XX
Udfyld felterne nedenfor og tryk så på "Gem". Din revision vil da blive publiceret for alle kunder. Vi forbeholder os retten til at fjerne revisioner med indhold, som anses for værende stødende, eller som vi bedømmer ikke relevante.
Eva Solo Green Tool Bøfformer Eva Solo
Exxent Hamburgerspade Exxent
Exxent Stegevægt 530 g Exxent
Exxent Stekbordsskrapa Exxent
Satake Outdoor Grillplade/Stegebord SATAKE
Zwilling Pro Stegepalet Bred ZWILLING