Sujihiki fra Miyabi har en knivbladskerne af Micro Carbide-pulverstål MC63, der er omgivet af to lag stål. Kniven er udformet specielt til at skære kød og fisk. Det specialudviklede design sørger sammen med ishærdningen på -196 grader for at kniven fra serien Miyabi 6000MCT får en ekstrem hårdhed. Sujihiki fra Miyabi giver dig en robust, fleksibel og langtidsholdbar kniv, der kan bruges til et væld af opgaver i køkkenet.
Længde på produkt: 38 cm
Materiale på håndtaget: pakkatræ
ICG69-24-XX
Udfyld felterne nedenfor og tryk så på "Gem". Din revision vil da blive publiceret for alle kunder. Vi forbeholder os retten til at fjerne revisioner med indhold, som anses for værende stødende, eller som vi bedømmer ikke relevante.
Miyabi 5000MCD Sujihiki Filetkniv MIYABI
Miyabi 6000MCT Brødkniv MIYABI
Miyabi 6000MCT Gyutoh Kokkekniv Miyabi
Miyabi 6000MCT Santoku Japansk Kokkekniv MIYABI
Miyabi 6000MCT Shotoh Urtekniv MIYABI