Kai

KAI Shun Premier Tim Mälzer Forskærerkniv

Sendes fra vores lager *
17-11-2025
Kampagne

Er du allerede begyndt at tælle dagene? Det er vi....

Her kommer vores bedste tips til dig, der er ivrig efter at påbegynde juleforberedelserne. Vi har produkter til både store og små, der slet ikke kan vente med at komme i julestemning!

BESØG VORES JULEBUTIK »

Produktinfo

Ordet Shun betyder "på toppen af perfektion". Overfladen på knivene bankes i hånden (en metode der i Japan kaldes for Tsuchime), og det giver både en tidløs æstetik og en ultimativ skarphed. Klingen har en massiv kerne af VG-MAX stål med en hårdhed på 61 ± 1 HRC.

Håndtaget af brunt valnøddetræ har en ergonomisk form og passer til både venstre- og højrehåndede. Hver Shun-kniv får sin unikke og individuelle karakter ved at forfine den naturlige skønhed i damaskmønstret. Det gør hver eneste Shun-kniv umiskendelig og unik. Et kunstværk som forener håndværk, teknologi og design.

Den teknik der bruges til at fremstille de fineste kokkeknive er inspireret af den mesterlige kunst, der anvendes til at fremstille samuraisværd, og den muliggør at klingerne på Shun-serien kan formes som på vestlige knive.

Lang japansk forskærerkniv fra KAI som passer perfekt til at skære tynde skiver af kød.

Kniven har en kerne af kvalitetsstålet VG-MAX og 32 lag damaskusstål, som sammen med den hamrede overflade giver kniven et smukt mønster.

Håndtaget er fremstillet af lamineret Pakka-træ af brun valnød, som er slebet og poleret med en glansfuld finish.

Passer til både venstre- og højrehåndede.

Hårdhed: 61 HRC ± 1

Mål klinge: 24 cm

Mål håndtag: 12 cm

Kniven passer perfekt til såvel ambitiøse amatørkokke som i professionelle køkkener.


Artikelnr.

ITK99-24-XX


Vis alle Aumi Collection Vis alle Victorinox Vis alle LSA International Vis alle Luigi Bormioli Vis alle Xantia Vis alle Bitz Vis alle Lyngby Porcelæn Vis alle Miyabi