Dette produkt kan ikke købes på nuværende tidspunkt.
Som registreret kunde kan du vælge at overvåge dette produkt og få besked via e-mail når det kan købes igen.
Disse knive fra Zwilling er perfekte til alle som brænder for madlavning, uanset om det er amatørkokke eller professionelle. Santoku-knive anvendes universelt til både kød, fisk og grønsager, og disse traditionelle knive er velegnet til at skære så godt som alle ingredienser. Det let bøjede blad og den lige ryg ryggen er specialdesignet til Santoku-kniven. Kød og andre madvarer skæres således rent og med minimal anstrengelse.
Længde på produkt: 31,9 cm
Materiale på håndtaget: plast
Zwilling Diplôme Santoku Japansk Kokkekniv
ICG72-18-XX
Udfyld felterne nedenfor og tryk så på "Gem". Din revision vil da blive publiceret for alle kunder. Vi forbeholder os retten til at fjerne revisioner med indhold, som anses for værende stødende, eller som vi bedømmer ikke relevante.
Zwilling Diplôme Brødkniv ZWILLING
Zwilling Diplôme Shotoh Urtekniv ZWILLING