Japansk kokkekniv fra KAI som passer perfekt til at skære grønsager og kød.
Kniven har en kerne af kvalitetsstålet VG-MAX og 32 lag damaskusstål på hver side af kernen, hvilket giver kniven et smukt mønster. Håndtaget er fremstillet af lamineret pakka-træ, som er slebet og poleret med en glansfuld finish.
Hårdhed: 61 HRC /- 1
Mål på blad: 20 cm
Mål på håndtag: 12,2 cm
Kniven passer perfekt til såvel ambitiøse amatørkokke som i det professionelle køkken.
SHUN Classic er en eksklusiv knivserie fra KAI. SHUN betyder "toppen af perfektion". Denne serie kokkeknive er en af verdens mest omfattende serier af damaskusstål, og den er populær blandt både professionelle i topklasse såvel som ambitiøse amatørkokke. Det konvekse blad giver sammen med den manuelle slibning af hver eneste SHUN-kniv en uovertruffen skarphed, der sikrer, at kniven skærer gennem selv de hårdeste materialer. Denne skarphed sørger sammen med den fint afbalancerede vægt for at give dig de bedste forudsætninger i køkkenet. Håndtaget er fremstillet af fint lamineret pakka-træ med en ergonomisk form. Håndtagets tværsnit viser den traditionelle japanske ”kastanje”-form, som ligger perfekt i hånden. Den nye konstruktion forlænger æggen direkte ind i håndtaget. På den måde forenes håndtaget og knivbladet perfekt for at give kniven den optimale følelse. Hver eneste SHUN-kniv får sin unikke og individuelle karakter ved at forfine den naturlige skønhed i damaskmønstret. Derfor er hver SHUN-kniv umiskendelig og unik – et kunstværk som forener håndværk med teknologi og design. Teknikken der benyttes til at fremstille de fineste kokkeknive, som inspireres af den mesterlige kunst til samuraisværd, muliggør at SHUN-seriens knivblade desuden kan formes som vestlige knive. Hvad er en kokkekniv? Visse kokke foretrækker en længere kokkekniv. Det længere blad giver yderligere kraft og er særligt praktisk når du skal skære større fødevarer. Det er en universalkniv, som er ideel til en mængde forskellige opgaver i køkkenet såsom at skive, skære og hakke mere eller mindre alt i køkkenet. Det længere blad gør desuden at du kan skære mere med færre træk, således at du kan skære flere gulerødder på en gang i stedet for kun en enkelt. Dette er særligt vigtigt for produktiviteten i professionelle køkkener.
ITK90-20-XX
Udfyld felterne nedenfor og tryk så på "Gem". Din revision vil da blive publiceret for alle kunder. Vi forbeholder os retten til at fjerne revisioner med indhold, som anses for værende stødende, eller som vi bedømmer ikke relevante.
Akira Kinesisk Kødøkse Dorre
Miyabi 5000MCD Gyutoh Kokkekniv MIYABI
Miyabi 6000MCT Gyutoh Kokkekniv Miyabi
Ideal Provence Kokkekniv Lion Sabatier