Kai

KAI SHUN Classic Kokkekniv

Sendes fra vores lager *
29-04-2024
Kampagne

Spring is in the air!

Har du lyst til at gøre et ekstra godt kup? Her har vi samlet vores bedste tilbud lige nu i form af aktuelle kampagner og produkter med nedsatte priser. Her kan du med lethed finde en masse skønne produkter du kan shoppe til dig og din familie.

TIL FORÅRSFESTEN »

Produktinfo

Japansk kokkekniv fra KAI som passer perfekt til at skære grønsager og kød.

Kniven har en kerne af kvalitetsstålet VG-MAX og 32 lag damaskusstål på hver side af kernen, hvilket giver kniven et smukt mønster. Håndtaget er fremstillet af lamineret pakka-træ, som er slebet og poleret med en glansfuld finish.

Hårdhed: 61 HRC /- 1

Mål på blad: 20 cm

Mål på håndtag: 12,2 cm

Kniven passer perfekt til såvel ambitiøse amatørkokke som i det professionelle køkken.

SHUN Classic er en eksklusiv knivserie fra KAI. SHUN betyder "toppen af perfektion". Denne serie kokkeknive er en af verdens mest omfattende serier af damaskusstål, og den er populær blandt både professionelle i topklasse såvel som ambitiøse amatørkokke. Det konvekse blad giver sammen med den manuelle slibning af hver eneste SHUN-kniv en uovertruffen skarphed, der sikrer, at kniven skærer gennem selv de hårdeste materialer. Denne skarphed sørger sammen med den fint afbalancerede vægt for at give dig de bedste forudsætninger i køkkenet. Håndtaget er fremstillet af fint lamineret pakka-træ med en ergonomisk form. Håndtagets tværsnit viser den traditionelle japanske ”kastanje”-form, som ligger perfekt i hånden. Den nye konstruktion forlænger æggen direkte ind i håndtaget. På den måde forenes håndtaget og knivbladet perfekt for at give kniven den optimale følelse. Hver eneste SHUN-kniv får sin unikke og individuelle karakter ved at forfine den naturlige skønhed i damaskmønstret. Derfor er hver SHUN-kniv umiskendelig og unik – et kunstværk som forener håndværk med teknologi og design. Teknikken der benyttes til at fremstille de fineste kokkeknive, som inspireres af den mesterlige kunst til samuraisværd, muliggør at SHUN-seriens knivblade desuden kan formes som vestlige knive. Hvad er en kokkekniv? Visse kokke foretrækker en længere kokkekniv. Det længere blad giver yderligere kraft og er særligt praktisk når du skal skære større fødevarer. Det er en universalkniv, som er ideel til en mængde forskellige opgaver i køkkenet såsom at skive, skære og hakke mere eller mindre alt i køkkenet. Det længere blad gør desuden at du kan skære mere med færre træk, således at du kan skære flere gulerødder på en gang i stedet for kun en enkelt. Dette er særligt vigtigt for produktiviteten i professionelle køkkener.


Artikelnr.

ITK90-20-XX


Vis alle Ken Hom Vis alle Zyliss Vis alle Pillivuyt Gourmet Vis alle Continenta Vis alle Kyocera Mita Vis alle Olivia & Co Vis alle Costa Nova Vis alle Orrefors Jernverk