Produktinfo
	                    Närokällan Liposomal Glutation
                		
	                     
                		
	                    Glutation i en avanceret liposomal tilberedning. Glutation kan være svært for kroppen at optage, hvorfor denne liposomale form er velegnet til at absorberes og optages af cellerne.
Glutation består af aminosyrerne glycin, cystein og glutaminsyre, som kroppen selv kan danne. Den indeholder en peptidbinding mellem aminogruppen for cystein og karboxylgruppen.
Du finder glutation naturligt i kød, æg, mejeriprodukter og i visse grønsager, særligt indenfor kålfamilien. Glutation som kosttilskud kan være svært for kroppen at absorbere, og der kræves specifikke former for at dette effektivt skal nå cellerne. Derfor er denne liposomale form af reduceret glutation velegnet til at opretholde niveauerne i blodet.
Dosering
1-2 tsk. (5-10 ml), helst på fastende mave.
Dette er et kosttilskud. Undgå at indtage en højere dosis end den angivne anbefalede daglige dosis. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Opbevares uden for små børns rækkevidde.
Ingredienser
 Renset vand, fosfolipider (solsikkelecitin), sødemiddel (xylitol, steviolglykosider), konserveringsmiddel (havtorn), reduceret L-Glutation, vild mango.
Mängd per 1 tsk
| Glutation | 200 mg | 
| Fosfolipider | 650 mg |