Produktinfo
Glutenzym
Glutenzym™ indeholder en patentbeskyttet DPP IV (dipeptidyl peptidase IV) enzymblanding hvis primære funktion er nedbrydning af gluten. Derudover nedbryder enzymblandingen effektivt proteiner i mejeriprodukter, særligt kasein og andre sværtfordøjelige proteiner.
Glutenzym™ kan ikke kurere allergi eller svær kronisk overfølsomhed overfor mælk eller gluten. I så fald anbefales i stedet at man helt undgår disse levnedsmidler.
Dosering
1-2 kapsler 1-2 gange/dag sammen med et måltid. Synkes altid med væske (mindst 1 dl). Anbefalet dosis bør ikke overskrides. Ved sart mave kan du starte med en lille dosis (1/2 kapsel) og forsigtigt trappe op. Det er også muligt at skille kapslen ad og strø en mindre del af indholdet direkte over maden. Dosen øges derefter successivt i en takt, som kroppen kan tolerere.
Ingredienser
Enzymer (Protease V, Protease III, Protease IV, Amylase II, Protease I, Amylase I, Glukoamylase, Protease II, Laktase, Alfa-Galaktosidas, Bromelain, Papain, Lipase, Cellulase). Fyldemiddel maltodextrin fra majs. Vegetabilsk kapsel fremstillet af cellulose.
Indhold per 2 kapslar
Proteaser | 700 mg |
Amylaser | 135 mg |
Glukoamylas | 28 mg |
Laktas | 10 mg |
Alfa-galaktosidas | 9 mg |
Bromelain | 5,6 mg |
Papain | 3 mg |
Lipas | 2,2 mg |
Cellulas | 1,8 mg |