Kardborrerot

Sendes fra vores lager *
29-10-2020

Produktinfo

Glat burre-rod er rig på calcium, klorogensyre, flavonoider, jern, inulin, lakton, polyacetylenes, kalium, harpiks, garvesyre og taraxosterol. Klorogensyre er samme stof som findes i grønne kaffebønner, og flavonoider er en kemisk forening, der er effektiv som antioxidanter. Inulin er et sværtfordøjeligt kulhydrat, som vi mennesker ikke kan nedbryde, og som derfor ikke påvirker vores blodsukker. Derimod fungerer inulin som føde for gavnlige tarmbakterier. Bladene på glat burre er store og brede men uden torne, og planten er i familie med artiskok. Bør ikke indtages under graviditet.

Dosering

Opbevares tørt og mørkt. Hæld 2,5 dl kogende vand over 1-2 tsk. urter og lad blandingen trække i 5-10 minutter.

Ingredienser

Økologisk dyrket glat burre.


Artikelnr.

HK0ZI-8O-100


Vis alle Celtic Vis alle Weleda Vis alle Longovital Vis alle GEO Vis alle Acrilex Vis alle Esberitox Vis alle Ion Silver Vis alle Annemarie Börlind