Kvaliteten af psyllium har stor indflydelse på din glutenfrie bagning. Evnen til at absorbere væske kan variere meget mellem forskellige typer af psyllium, hvilket har stor indflydelse på den glutenfrie bagning. Ved altid at bruge et psylliumprodukt af høj kvalitet sikrer du dig altid et godt resultat, når du bager glutenfrit.
Erstatning for gluten ved bagning
Binder væske
Giver bedre konsistens
Smuldrer mindre
Giver brødet mere volumen
Lyst pulveriseret psylliumfrøskal (psyllium husk) Renhedsgrad: 98% Oprindelse: Indien Kan indeholde spor af sesamfrø og sennep.
HLGB6-LI-200
Udfyld felterne nedenfor og tryk så på "Gem". Din revision vil da blive publiceret for alle kunder. Vi forbeholder os retten til at fjerne revisioner med indhold, som anses for værende stødende, eller som vi bedømmer ikke relevante.
Lindroos Ekologisk Psyllium Hela Skal Lindroos
Lindroos Glutenfri Bakmix Hamburgerbröd Lindroos
Lindroos Glutenfri Bakmix Sockerkaka Lindroos