NOW

NOW Organic Castor oil

På lager, sendes straks
Kampagne

Sol, bad og sommeroplevelser!

Hos os finder du alt til sæsonen – uanset om du nyder sommeren derhjemme eller tager på rejse. Fyld op med solbeskyttelse, UV-tøj til børnene, friske sommerdufte mm.

Se vores bedste tips »

Produktinfo

Now Organic Castor Oil er en økologisk og koldpresset olie udvundet af frøene fra ricinusplanten (Ricinus communis). Planten menes at stamme fra Afrika eller Indien og har længe været anvendt i traditionel hud- og hårpleje.

Ricinusolie er en tyktflydende, næsten gennemsigtig olie, der absorberes langsomt af huden. Den er rig på ricinolsyre, en fedtsyre, der ofte findes i hudplejeprodukter takket være sine fugtgivende egenskaber.

Olie bruges ofte i ansigtsrens, hårkure, læbepomader, cerater og andre kosmetiske produkter. Den kan også blandes med andre vegetabilske olier, som mandelolie eller tidselolie, for en mere letflydende konsistens.

Produktet er fri for parfume og parabener og egner sig både til hud- og hårpleje. Now Organic Castor Oil er et alsidigt valg for dig, der ønsker at inkludere naturlige olier i dine personlige skønhedsrutiner.

Anvendelsesområder – hvad er den god til?

Ricinusolie er en fed og tyktflydende olie, der optages langsomt af huden. Den er næsten transparent i farven og blandes med fordel med eksempelvis mandelolie eller tidselolie for en mere letflydende og letanvendelig slutprodukt.

Som en hudfugtighedscreme, påfør nogle dråber olie på det ønskede område og massér forsigtigt ind. For blødt hår, tilsæt blot nogle dråber i din favoritshampoo, inden du vasker dig.

Opbevar på et køligt, tørt sted efter åbning.

På grund af oliens natur kan uklarhed eller partikler undertiden forekomme.

Ingredienser

Frøolie (ricinusolie) fra
Ricinus Communis.* *Økologisk


Artikelnr.

HNLLD-QV-237


Vis alle Thai Vis alle Salus Vis alle Hårkontroll Vis alle Carmolis Vis alle Naturens apotek Vis alle Ecoforia Vis alle Möllers Vis alle Vitabalans