Her er det perfekte brød for dig, som ønsker et glutenfrit brød med meget protein og mange fibre samt en blød og saftig konsistens. Brødet indeholder hverken hvede, gær eller soja og er desuden helt uden hele frø og kerner. Mel af havre, sesamfrø og mandler gør brødet ekstra proteinrigt, og indholdet af kulhydrater ligger på under en tiendedel af hvad et grovbrød med hvedemel indeholder. Derudover er brødet rigt på vitaminer og mineraler.Enkel tilberedningBrødblandingen skal blot blandes med vand, hvile i 5 minutter og derefter formes medfugtige hænder og sættes på en plade beklædt med bagepapir. Vandet kan skiftes ud med mælk, yoghurt, cremefraiche eller lignende mælkeprodukt. Brødet holder sig frisk og saftigt i flere dage og er velegnet til nedfrysning. Tip: skær brødet i skiver inden du fryser det ned, så du nemt kan tø skiverne op på en brødrister inden du skal spise dem.
Sesammel, mandelmel, æggepulver, psyllium husk, ærteprotein, ærtefiber, havregryn, sødemiddel: sukrin (erytritol), gæringsmiddel (bikarbonat, difosfat) og mineralsalt.
HB00S-IL-250
Udfyld felterne nedenfor og tryk så på "Gem". Din revision vil da blive publiceret for alle kunder. Vi forbeholder os retten til at fjerne revisioner med indhold, som anses for værende stødende, eller som vi bedømmer ikke relevante.
Biofood Kokosolja eko doftfri Biofood
Sukrin Gold Sukrin
Sukrin Melis Sukrin
Sukrin Sirup Gold Sukrin