Japansk universalkniv fra KAI som passer perfekt til at skære det meste i køkkenet som f.eks. grønsager, kød og oste.
Kniven har en kerne af kvalitetsstålet VG-MAX og 32 lag damaskusstål på hver side af kernen, som giver kniven et smukt mønster.
Håndtaget er fremstillet af lamineret Pakka-træ, som er slebet og poleret med en glansfuld finish.
Hårdhed: 61 HRC /- 1
Mål klinge: 15 cm
Mål håndtag: 10,4 cm
Kniven passer perfekt til såvel ambitiøse amatørkokke som i professionelle køkkener.
ITK87-15-XX
Udfyld felterne nedenfor og tryk så på "Gem". Din revision vil da blive publiceret for alle kunder. Vi forbeholder os retten til at fjerne revisioner med indhold, som anses for værende stødende, eller som vi bedømmer ikke relevante.
MAC Grønsagskniv MAC
MAC Mighty Japansk Kokkekniv MAC
Zanmai Mcusta Revolution Kosantoku Zanmai Mcusta