Ekstra skarp kniv fra Nordic Kitchen-serien fra Eva Solo der kan anvendes til hvad som helst i køkkenet. Santokukniven er kendt som det asiatiske alternativ til kokkekniven. Til forskel fra en kokkekniv er den lettere, kortere og skarpere og derfor enkel at arbejde med til det meste. Den er særligt god når man skal skære papirstynde skiver og små terninger med stor præcision. Kniven er fremstillet ifølge japanske metoder og med samme teknik som man tidligere benyttede til at fremstille samuraisværd. Skaftet er udformet efter kroppens anatomi og ligger godt og stabilt i hånden.
IAK71-1-XX
Udfyld felterne nedenfor og tryk så på "Gem". Din revision vil da blive publiceret for alle kunder. Vi forbeholder os retten til at fjerne revisioner med indhold, som anses for værende stødende, eller som vi bedømmer ikke relevante.
Akira Kinesisk Kødøkse Dorre
Miyabi 5000MCD Gyutoh Kokkekniv MIYABI
Miyabi 6000MCT Gyutoh Kokkekniv Miyabi
Ideal Provence Kokkekniv Lion Sabatier