Velsmagende økologisk kakaopasta som udvindes gennem mekanisk koldpresning af hele Arriba-kakaobønner, som vokser på 30-80 år gamle træer højt oppe i bjergene i Ecuador. Jorden oppe i bjergene er vulkansk og utroligt rig på mineraler, og her vandes træerne kun med frisk regnvand eller rent kildevand fra dybe bjergkilder. Arriba anses for at være den fineste og mest ægte kakaobønne med en rig og fyldig smag. Kakaopasta fås ved at man presser bønnerne sammen med alt deres indhold - også det aromatiske kakaosmør. Derved får man en ekstra næringsrig og nyttig blok chokolade, der kan smeltes eller rives ned i desserter, drikkevarer eller smoothies.
HKE06-GR-200
Udfyld felterne nedenfor og tryk så på "Gem". Din revision vil da blive publiceret for alle kunder. Vi forbeholder os retten til at fjerne revisioner med indhold, som anses for værende stødende, eller som vi bedømmer ikke relevante.
Lions Mane pulver Rawpowder
Graviola pulver Rawpowder
Cordyceps Rawpowder
Röd Maca Pulver Rawpowder