Økologisk nældepulver som fremstilles af rene nældeblade, som forsigtigt er blevet tørret under 40°C for at opretholde værdifulde næringsstoffer. Nælde (Urtica dioica) er traditionelt blevet anvendt i både mad og som kosttilskud igennem en lang periode. Anvend nældepulveret i smoothies, juice, yoghurt, supper, grød eller når du bager brød.Vækstens spæde skud kan plukkes om foråret for at blive lavet til en nældesuppe. Bladene har en smag af agurk og spinat efter de er blevet kogt og er rige på A-vitamin, C-vitamin, jern, kalium, mangan og calcium.
0,5-1 spsk. per dag
Økologisk nældepulver.
HNNPO-S5-300
Udfyld felterne nedenfor og tryk så på "Gem". Din revision vil da blive publiceret for alle kunder. Vi forbeholder os retten til at fjerne revisioner med indhold, som anses for værende stødende, eller som vi bedømmer ikke relevante.
Lions Mane pulver Rawpowder
Graviola pulver Rawpowder
Cordyceps Rawpowder
Röd Maca Pulver Rawpowder