Pisangpulver

Artikelnr.
HPIP4-MC-400
Sendes fra os
21-06-2018

Produktinfo

1999 blev gennembrudsåret for et nyt og interessant naturmiddel til nutiden stressede maver. Det har længe været en kendt, at banan er godt for maven. De positive effekter, som sættes i forbindelse med Pisang-Pulver, kommer kun fra den umodne, grønne madbanan fra slægten Musa Sapientum Var. Paradisiaca.

Produktionen sker med høje krav til hygiejne og bakteriologisk- og tungmetalkontrol. Hvert parti gennemgår en streng kontrol og analyse inden det godkendes til levering.
Fra pulveret får man et koncentrat, som modsvarer 15-20 % af den oprindelige vægt. Det meste af vandet og fedtet forsvinder i fremstillingsprocessen.

Sehgal Pisang-Pulver blandes med vand, mælk, yoghurt eller anden væske, gerne Proviva frugtdrik (let sødet), eftersom den indeholder bakterier, der er skånsomme mod tarmen. En god måde at påbegynde kuren er at afslutte aftenen med en Pisangdrink. Efter et par dage også en drink om morgenen efter morgenmaden. Pulveret kan naturligvis også tages på andre tidspunkter.

Dosering

1 strøgen spsk. om morgenen eller om aftenen inden du går i seng. Yderligere indtag efter behov. Specielt følsomme personer bør prøve sig frem til en passende dosering.
Præparatet kan kombineres med lægemidler. I forbindelse med behandling med visse antibiotika og skjoldbruskkirtelhormoner kan optagelsen formindskes hvis præparaterne tages på samme tid. Du skal vente mindst 2 timer mellem indtagelse af pisang-pulver og disse lægemidler.

Ingredienser

Kulhydrater ca. 80 % heraf polysakkarider ca. 50 %, protein ca. 4 % og fedt ca. 0,6 %. Energiværdi: ca. 1450kJ.


Vis alle Litomove Vis alle Bayer Vis alle Medica Nord Vis alle Baltex natural Vis alle Bee´s Wrap Vis alle Biomedica Vis alle Elexir Pharma Vis alle Great Earth