Kokospalmesukker der kan tilsættes i bagning og madlavning som erstatning for almindeligt rørsukker. Superfruits palmesukker har et GI på omkring 35 (almindeligt rørsukker har et GI på ca. 68). Smagen er en anelse frugtig og minder om brun farin og råsukker. Der er rigeligt med sødme, og smagen har en rund karakter. Takket være det lave smeltepunkt og den høje brændegrad opdager stadig flere konditorer fordelene ved at anvende kokospalmesukker. Kokospalmesukker kommer, som navnet antyder, fra kokospalmen, og det er saften fra blomsterne, som forsigtigt samles ind. Saften reduceres forsigtigt til en tyk sirup, som tørres og males til sukker. Det giver et naturligt og økologisk slutprodukt. Kokospalmesukkeret er rigt på mineraler såsom kalium, magnesium, zink og jern og indeholder forskellige typer af B-vitaminer og vitamin C.
HCPS0-S5-500
Udfyld felterne nedenfor og tryk så på "Gem". Din revision vil da blive publiceret for alle kunder. Vi forbeholder os retten til at fjerne revisioner med indhold, som anses for værende stødende, eller som vi bedømmer ikke relevante.
Betavivo hjärtan Betavivo
Xantan gummi Lindroos
Biofood Kokosolja eko doftfri Biofood
Björksocker Total Sweet