Coconut Palm Sugar

Sendes fra vores lager *
18-07-2019

Produktinfo

Kokospalmesukker der kan tilsættes i bagning og madlavning som erstatning for almindeligt rørsukker. Superfruits palmesukker har et GI på omkring 35 (almindeligt rørsukker har et GI på ca. 68). Smagen er en anelse frugtig og minder om brun farin og råsukker. Der er rigeligt med sødme, og smagen har en rund karakter. Takket være det lave smeltepunkt og den høje brændegrad opdager stadig flere konditorer fordelene ved at anvende kokospalmesukker.

Kokospalmesukker kommer, som navnet antyder, fra kokospalmen, og det er saften fra blomsterne, som forsigtigt samles ind. Saften reduceres forsigtigt til en tyk sirup, som tørres og males til sukker. Det giver et naturligt og økologisk slutprodukt. Kokospalmesukkeret er rigt på mineraler såsom kalium, magnesium, zink og jern og indeholder forskellige typer af B-vitaminer og vitamin C.


Artikelnr.

HCPS0-S5-500


Vis alle Rosenserien Vis alle Allévo Vis alle Nutrilett Vis alle Helhetshälsa Vis alle Rapsodine Vis alle EVY Technology Vis alle Acrilex Vis alle Annemarie Börlind