Økologisk koldpresset kakaosmør. Kakaosmør er fedt fra kakaobønnen, som blandt andet anvendes ved fremstilling af chokolade.Kakaosmør fremstilles ved at kakaomassen presses så fedtet adskilles. Oftest opvarmes kakao ved fremstillingen, og det gør at den mister en vigtig del af sin næringsværdi. Hvis man ønsker at drage fordel af alle mineraler, vitaminer og antioxidanter skal kakaoen derfor spises rå og ubehandlet. En standardingrediens i det meste chokoladebagværk såsom chokoladekager, chokoladekugler og chokoladepraliner. Kakaonibs og kakaobønner er også gode at anvende i mysli, på grøden, på yoghurten eller i nødde-, bær- og frugtblandinger.
HK00L-GQ-150
Udfyld felterne nedenfor og tryk så på "Gem". Din revision vil da blive publiceret for alle kunder. Vi forbeholder os retten til at fjerne revisioner med indhold, som anses for værende stødende, eller som vi bedømmer ikke relevante.
Lions Mane pulver Rawpowder
Graviola pulver Rawpowder
Cordyceps Rawpowder
Röd Maca Pulver Rawpowder