Produktet er udgået

Kakaosmör Raw Eko

Produktinfo

Økologisk koldpresset kakaosmør. Kakaosmør er fedt fra kakaobønnen, som blandt andet anvendes ved fremstilling af chokolade.
Kakaosmør fremstilles ved at kakaomassen presses så fedtet adskilles. Oftest opvarmes kakao ved fremstillingen, og det gør at den mister en vigtig del af sin næringsværdi. Hvis man ønsker at drage fordel af alle mineraler, vitaminer og antioxidanter skal kakaoen derfor spises rå og ubehandlet. En standardingrediens i det meste chokoladebagværk såsom chokoladekager, chokoladekugler og chokoladepraliner. Kakaonibs og kakaobønner er også gode at anvende i mysli, på grøden, på yoghurten eller i nødde-, bær- og frugtblandinger.

Næringsindhold per 100 g

Energi3707 kJ/ 902 kcal
Protein0,4 g
Kolhydrater<1,0 g
- varav sockerarter<0,1 g
Fett100 g
- varav mättat fett60,7 g
Fibrer<0,5 g
Salt<0,1 g

Artikelnr.

HK00L-GQ-150


Vis alle Nasaleze Vis alle Kung Markatta Vis alle Allévo Vis alle Skip Vis alle Helhetshälsa Vis alle Total Sweet Vis alle Carmolis Vis alle Silicea