Inca golden kaldes også Physalis eller Ananaskirsebær. De syrlige og dejlige bær, som du indimellem finder i den tropiske del af frugtdisken, kaldes også for Inca berries eller Golden berries, og bærrets latinske navn er Physalis peruviana L. Bærrene blev allerede dyrket af Inkaindianerne på grund af deres næringsegenskaber, men i dag findes bærrene i mange dele af troperne, inklusiv Amazonas. De syrlige bær er omtrent lige så store som cherrytomater, og indeholder vitamin A, C, B1, B2, B6 og B12. De indeholder også meget protein, bioflavonoider og carotenoider. Incabærrene er dejlige at spise direkte fra posen, en håndfuld om dagen som de er, til salater og desserter, drinks og smoothies.Superfruits Incabær er økologisk dyrket ifølge USDA NOP certificering, og plukkes ved håndkraft i Peru for derefter at tørres.
HINGO-S5-160
Udfyld felterne nedenfor og tryk så på "Gem". Din revision vil da blive publiceret for alle kunder. Vi forbeholder os retten til at fjerne revisioner med indhold, som anses for værende stødende, eller som vi bedømmer ikke relevante.
Goji Berries Eko Biofood
White mulberry Superfruit