Cocosa-kokossukker er et naturligt og uraffineret sukker med en sød, karamelagtig smag og en blød konsistens. Cocosa-kokossukker fremstilles af nektaren fra blomsterne, som vokser på kokosnøddepalmen. Året rundt høstes den næringsrige nektar af lokale bønder., som øjeblikkeligt tilbereder den over svag varme indtil der dannes sukkerkrystaller. Resultatet er et naturligt og uraffineret sukker med et lavt glykæmisk indeks.
Udskift dit almindelige, hvide sukker med Cocosa kokosblomstsukker. Godt til bagning og madlavning. Når du bager kan du med fordel anvende lidt ekstra fedt eller væske eftersom kokossukkeret har en lidt 'tørrere' konsistens og derfor opsuger mere væske end almindelige sukkerkrystaller.
100% økologisk, uraffineret kokossukker der er fremstillet af kokosblomstens nektar.
HCK00-SP-500
Udfyld felterne nedenfor og tryk så på "Gem". Din revision vil da blive publiceret for alle kunder. Vi forbeholder os retten til at fjerne revisioner med indhold, som anses for værende stødende, eller som vi bedømmer ikke relevante.
Björksocker Total Sweet
Biofood Kokosolja eko doftfri Biofood
Cocosa extra virgin coconutoil SOMA Products
Mandelmjöl Svenska Nyform